Personlig Træner

Andreas
Villadsen

CrossFit  – Gymnastik – Styrke – Kondition –  Gruppetræning (mindre) – Træning med henblik på beståelse af fysisk optagelsesprøve 

Andreas Villadsen tilbyder personlig træning, som skiller sig ud på flere parametre.

Han har altid interesseret sig for og gået til adskillige sportsgrene, og aktiviteter hvilket rummer alt fra fodbold og håndbold på eliteplan, til svømning, gymnastik, triathlon og diverse obstacle races.

De seneste 5 år har Andreas brugt utroligt meget tid hos Aarhus CrossFit, hvor han tilmed har undervist de sidste 2,5 år. En af de vigtigste ting for hans undervisning er, at finde rutiner, der passer netop dig.

Gennem en uddannelse som Bachelor i Innovation og entreprenørskab har han – i samspil med især med sin erfaring som underviser i Aarhus CrossFit – tilegnet sig nogle redskaber, der betyder, at han kan hjælpe dig med at sikre, at du bevarer lysten og glæden ved træning, såvel som viljen til at nå dit mål.

Andreas går alternativt til værks med sjove, udfordrende og givende øvelser, og gør op med, hvad man typisk forbinder med personlig træning. Alt sammen, så du forhåbentligt ser lige så meget frem til vores næste træning, som han gør.