Hos Aarhus CrossFit er vi her for dig. Skulle du have spørgsmål om vores medlemskaber, hold eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig.

Nedenfor har vi dog svaret på nogle af de mest gængse spørgsmål, som vi er blevet stillet, så tag et kig og se, om der ikke er lige netop det svar, du søger.

INTRO

Du kan booke en gratis intro time ved at tilmelde dig HER.

Vi glæder os til at introducere dig til CrossFit og vores fede sted på havnen 😊

Som aktivt medlem af Aarhus CrossFit er du altid velkommen til at støtte din ven/veninde igennem introtimen.

Din ven/veninde tilmelder sig via hjemmesiden, og du trækker en box billet på dagen i receptionen.

God fornøjelse!

MEDLEMSKAB

Medlemskabet kan sættes i bero for minimum 1 uge dog maks 6 måneder. Der skal ved beroperiodens start angives start- og slutdato for beroperioden. Medlemskabet kan sættes i bero op til 4 gange pr. år. Det er ikke muligt at sætte et medlemskab i bero i en opsigelsesperiode, og en evt. berosætning ophæves, hvis medlemskabet opsiges.

Du kan selv sætte dit medlemskab i bero ved at logge ind via hjemmesiden.

Du kan udmelde dig online ved at logge ind via følgende link og dernæst klikke på fanen “medlemskab”.

Vær opmærksom på, at opsigelsesperioden er løbende måned + 1 måned.

https://booking.sport-solution.com/#/login/

Du kan blive medlem af Aarhus CrossFit via vores webshop her på hjemmesiden, eller i receptionen.

Har du brug for hjælp i forbindelse med oprettelsen af medlemskab så kontakt os gerne på reception@aarhuscrossfit.dk, og vi vil naturligvis hjælpe dig.

Du kan ændre dit medlemsnummer og password i receptionen, eller ved at sende en mail til reception@aarhuscrossfit.dk

Du kan få dit password ved at sende en mail til reception@aarhuscrossfit.dk

Standard er det de første 4 cifre af din fødselsdato (Fx. 1012).

Du kan få dit medlemsnummer ved at sende en mail til reception@aarhuscrossfit.dk

BOOKING

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden ved at trykke på linket medlemslogin. Herefter indtaster du dine login oplysninger. Vælg holdet og tryk tilmeld.

Du kan tilmelde dig indtil 30 min før holdstart, og det er kun muligt at booke/fremmøde til 1 hold pr dag. Det er muligt at træne med på flere hold om dagen, hvis der få minutter før holdstart er ledige pladser. Det er ikke muligt at blive tilmeldt hold via email eller telefonisk.

Du kan afmelde dig her på hjemmesiden ved at trykke på linket medlemslogin. Herefter indtaster du dine login oplysninger. Vælg holdet og tryk afmeld.

Du kan afmelde dig indtil 2 timer før holdstart.

BETALING

Hvis du betaler via PBS, og din betaling er gennemført, har du ingen grund til bekymring, vi modtager hver d. 11 i måneden besked fra PBS om, hvilke betalinger der er gennemført/fejlet. Hvis din betaling er fejlet vil du modtage en email, hvor vi beder dig indbetale. Hvis du har skiftet bankoplysninger bedes du sende dem til reception@aarhuscrossfit.dk og betale ved personligt fremmøde i receptionen eller ved fremsendt betalingsblanket indtil ‘Aarhus Crossfit’ igen fremgår af din PBS oversigt.
<