Basic

Basic holdene har fokus på de helt grundlæggende teknikker i CrossFit, og egner sig derfor godt for dig som har været på vores Gratis Intro eller Beginners Class, men som gerne vil have endnu mere styr på teknikken, inden du kaster dig ud i vores almindelige WODs.

A, B, C eller D

Alle Basic hold er opbygget således, at de fokuserer på de grundlæggende teknikker i CrossFit. Der vil desuden altid være en Basic-WOD (workout of the day) som afslutning, som alle kan være med i. Du kommer dog hverken til at mangle intensitet eller udfordring – du får det tilbage, du selv investerer.

Vi anbefaler, at man prøver alle Basic hold. Du kan frit vælge imellem holdene, dvs. du behøver ikke at tage dem i rækkefølge A-D.
Basic A: Simple øvelser med kettlebells, kasser, skiver og/eller medicinbolde.
Basic B: Variationer af press øvelser over hovedet og intro til basis OL teknik.

Basic C: Basis kropsvægsøvelser (f.eks. korrekt air squat teknik.)

Basic D: Dødløft og intro til mere avancerede kropsvægsøvelser.

Det praktiske

Basic er for dig der ønsker at få teknikken helt på plads, eller ønsker sig en genopfrisker af øvelserne, før du hopper ud i en af vores WODS. Alle kan deltage, uanset niveau og alder.
Det er en del af medlemsskabet i Aarhus CrossFit. Derfor kræver det blot at du er medlem hos os.
Træningstiderne er således:
Tirsdag kl. 15:00-16:00
Torsdag kl. 19:00-20:00
Lørdag kl. 10:00-11:00

Træningsformen Crossfit er til dig, der ønsker en intensiv og alsidig, men naturlig træning hvor vi er hundrede procent tilstede, og giver alt hvad vi har i os. Det er en træning der er forskellig. En træning der bygger på kroppens naturlige bevægelser og de elementer vi alle har omkring os. Crossfit er for alle, uanset køn, alder, erfaring, evne eller personlighed.

– Aarhus Crossfit

Helt ny til CrossFit?

Hvis du aldrig har prøvet CrossFit før, men gerne vil snuse til hvad CrossFit kan gøre for dig, vil vi anbefale dig at tage på vores Gratis Intro hold.
Det er for dig, der er helt ny indenfor CrossFit, og du vil her deltage på et hold med ligesindede der også er helt nye. De mest basale CrossFit øvelser vil blive gennemgået grundigt, hvorefter vi vil slutte af med en fælles workout.
Du er sikret høj intensitet, men ALLE kan deltage, uanset niveau, da alle øvelserne kan skaleres efter behov.
Læs mere om Gratis Intro herunder:


Gratis Intro