CrossFit Light

Har du lyst til at prøve kræfter med Crossfit i en blidere version – eller kender du nogen der gerne vil prøve CrossFit og som har brug for en nemmere opstart?
Så er CrossFit Light et godt valg. Her får man alt det gode funktionelle og varierede fra CrossFit træningens principper og bliver en del af et åbent og uformelt træningsmiljø.

Vi træner på et mindre hold med maks. 15 deltagere.
Her skalerer vi øvelserne, så alle kan deltage uanset niveau.

Hvad er CrossFit Light?

Kunne du godt tænke dig at komme i fysisk bedre form? Men gider du ikke træne i et almindeligt fitness center, eller søger du måske et sted at træne, hvor det sociale også spiller ind? Måske du gerne vil starte let ud, for derefter at opbygge en god fysisk grundform?
Så prøv vores CrossFit Light hold, som er CrossFit i en blidere version!
Alt det gode, funktionelle og varierende ved CrossFit er med, omend i en ikke så hård og krævedende version, så ALLE kan deltage! Hvert hold vil starte med en grundig opvarmning, hvorefter der vil være tid til at arbejde med teknik, og du kan prøve de forskellige øvelser af. Til slut vil der være en WOD (workout of the day), der vil inkludere de øvelser du netop har arbejdet med.

Det personlige og sociale aspekt

Vores CrossFit light hold er begrænset til maksimalt 15 deltagere. På denne måde er du sikret, at instruktøreren har tid til at komme rundt til alle, og kan derfor hjælpe dig med netop dine udfordringer og spørgsmål. Samtidig træner du med andre ligesindede, der også ønsker sig en lidt blidere version af CrossFit.

Det praktiske

CrossFit Light for alle, uanset niveau og alder. Det er en del af medlemsskabet i Aarhus CrossFit. Derfor kræver det blot at du er medlem hos os.
Tilmed er det et populært hold og derfor har vi afsat endnu flere tider til dette i vores holdplan! Træningstiderne er således:
Mandag kl. 19:00-20:00
Onsdag kl. 19:00-20:00
Fredag kl. 15:00-16:00
Søndag kl. 13:00-14:00

Træningsformen Crossfit er til dig, der ønsker en intensiv og alsidig, men naturlig træning hvor vi er hundrede procent tilstede, og giver alt hvad vi har i os. Det er en træning der er forskellig. En træning der bygger på kroppens naturlige bevægelser og de elementer vi alle har omkring os. Crossfit er for alle, uanset køn, alder, erfaring, evne eller personlighed.

– Aarhus Crossfit

Helt ny til CrossFit?

Hvis du aldrig har prøvet CrossFit før, men gerne vil snuse til hvad CrossFit kan gøre for dig, vil vi anbefale dig at tage på vores Gratis Intro hold.
Det er for dig, der er helt ny indenfor CrossFit, og du vil her deltage på et hold med ligesindede der også er helt nye. De mest basale CrossFit øvelser vil blive gennemgået grundigt, hvorefter vi vil slutte af med en fælles workout.
Du er sikret høj intensitet, men ALLE kan deltage, uanset niveau, da alle øvelserne kan skaleres efter behov.
Læs mere om Gratis Intro herunder:


Gratis Intro