Beginners Class

Kunne du tænke dig, at få den bedste start på CrossFit? Så er vores Beginners Class det helt rigtige for dig! Her kommer du med på et fire ugers forløb, der introducerer dig for grundelementerne i CrossFit. Der vil være træning to gange om ugen, og det vil være den samme instruktør og andre deltagere du er sammen med hver gang.

Den bedste introduktion!

Beginners Class er for dig, der gerne vil have en mere personlig introduktion, eller re-introduktion, til CrossFit. Beginners Class der er designet til at tage dig igennem de mest basale øvelser og elementer indenfor CrossFit, og hvad det vil sige at leve et aktivt og sundt liv.
Kort sagt gør Beginners Class dig klar til at deltage på resten af vores spændende hold, uden at du føler dig bagud.

Beginners Class er et forløb der strækker sig over fire uger, med træning to gange ugentligt. Holdet er designet som et samlet forløb, der bygger videre på den foregående gang.

Hvordan fungerer det?

Først vil vi introducere dig for teknikken i CrossFit. Jo bedre teknik, desto bedre resultater vil du opnå. Herefter bygger vi intensitet på øvelserne. Vi starter med de mest enkle bevægelser, og bygger efterhånden på med mere tekniske øvelser.
Der vil hver gang være en WOD (Workout of the day) som afslutning, hvor dagens øvelser vil blive taget i brug. Denne WOD vil gradvist blive mere udfordrende som forløbet skrider fremad.

Det personlige og sociale aspekt

Hos Aarhus CrossFit træner vi sammen og dette præger også vores Beginners Class hold. Her lægger vi vægt på en personlig tilgang til forløbet. Derfor vil det være den samme instruktør, der følger dig hele vejen, samt de samme mennesker du træner med hver gang. Det skal nemlig være sjovt at træne, og det bliver det kun af at man samtidig lærer nogle nye mennesker at kende.

Det praktiske

Beginers Class er åben for tilmelding for alle. Uanset om du er helt ny i CrossFit, eller om du kunne tænke dig en genopfrisker!
For at sikre deltagerne det bedst mulige forløb, er der kun 14 pladser på hvert hold! Så skynd dig at sikre dig din plads!
Forløbet er en del af medlemsskabet hos Aarhus CrossFit og koster ikke ekstra. Så hvis du er helt ny, kræver det blot at du bliver oprettet som medlem hos os.
Tilmelding foregår enten i receptionen eller ved at skrive en e-mail til reception@aarhuscrossfit.dk. Hvis du allerede er medlem, så skriv venligst dit medlemsnummer i e-mailen.

Træningsformen Crossfit er til dig, der ønsker en intensiv og alsidig, men naturlig træning hvor vi er hundrede procent tilstede, og giver alt hvad vi har i os. Det er en træning der er forskellig. En træning der bygger på kroppens naturlige bevægelser og de elementer vi alle har omkring os. Crossfit er for alle, uanset køn, alder, erfaring, evne eller personlighed.

– Aarhus Crossfit

Helt ny til CrossFit?

Hvis du aldrig har prøvet CrossFit før, men gerne vil snuse til hvad CrossFit kan gøre for dig, vil vi anbefale dig at tage på vores Gratis Intro hold.
Det er for dig, der er helt ny indenfor CrossFit, og du vil her deltage på et hold med ligesindede der også er helt nye. De mest basale CrossFit øvelser vil blive gennemgået grundigt, hvorefter vi vil slutte af med en fælles workout.
Du er sikret høj intensitet, men ALLE kan deltage, uanset niveau, da alle øvelserne kan skaleres efter behov.
Læs mere om Gratis Intro herunder:


Gratis Intro