Ny til CrossFit?

I Aarhus Crossfit kan ALLE være med, uanset alder og niveau.
For at du er sikret den bedste start til CrossFit, har vi lavet fire forskellige hold, som du med fordel kan benytte dig af. Der er tale om vores Gratis Intro, Beginners Class, CrossFit Light og Basic. Hvert af disse fire hold henvender sig til begyndere, og har hver sine fordele, alt efter hvad DU ønsker at få ud af din træning.

Velkommen til!

Er du helt ny indenfor CrossFit? Har du måske prøvet CrossFit for noget tid siden, og ønsker du en opfriskning af øvelserne? Vil du gerne have den bedste start på CrossFit, eller ønsker du måske en lettere nedskaleret udgave af CrossFit til at starte med?

I Aarhus CrossFit går vi ind for at ALLE kan være med! Uanset dit niveau, din alder eller din fysiske og mentale form. Mange går og tror, at CrossFit udelukkende er for dem der allerede er i topform, samt det at dyrke CrossFit er frygtelig hårdt og udmattende. Vi vil gerne sætte en stor tyk streg her og sige at det ikke er korrekt.

CrossFit er en sport, der kombinerer en intensiv og alsidig, men naturlig træning. Den bygger på kroppens naturlige bevægelser og kan justeres og skaleres, alt efter hvem du er. Altså kan ALLE være med!

Vi hjælper dig godt på vej!

For at sikre, at du som ny kan få den bedste start, har vi i Aarhus CrossFit lavet nogle forskellige hold, du som ny kan benytte dig af. Disse hold er skabt for at du kan få den bedste introduktion til CrossFit, så du får basis på plads. I CrossFit arbejder vi med mange forskellige øvelser, og det er vigtigt for os at du får den rigtige teknik på plads, så du derefter opnår bedre resultater. Tilmed møder du her på holdene andre ligesindede, der ligesom dig er ny i denne verden. Mange bliver overraskede når de starter ved os i Aarhus CrossFit, for det sociale spiller også stort ind her. Du vil møde mange forskellige mennesker, og uanset personlighed, alder og proffesion snakker folk gladeligt med hinanden på kryds og på tværs.

Træningsformen Crossfit er til dig, der ønsker en intensiv og alsidig, men naturlig træning hvor vi er hundrede procent tilstede, og giver alt hvad vi har i os. Det er en træning der er forskellig. En træning der bygger på kroppens naturlige bevægelser og de elementer vi alle har omkring os. Crossfit er for alle, uanset køn, alder, erfaring, evne eller personlighed.

– Aarhus Crossfit

Gratis Intro

Gratis intro er for dig der aldrig har prøvet CrossFit før. Det er første skridt og ALLE kan deltage. Vores dygtige og kompetente instruktører vil her tage dig igennem en snak om CrossFit og om grundprincipperne. Herefter vil du blive introduceret for de basale øvelser indenfor CrossFit, og der vil være tid til at finpudse teknikken. Som afslutning vil der blive kørt en workout. Her vil alle de øvelser, du netop har gennemgået, blive taget i brug. Undervejs vil instruktørerne hjælpe dig med at opnå endnu bedre teknik, samt motivere dig til at yde det ekstra, hvis du skulle ønske det. Du kan med fordel også tage til Gratis Intro med en ven, det bliver det faktisk kun sjovere af!
Ønsker du mere information om vores gratis introhold, kan du gå ind på linket herunder:


Gratis Intro

CrossFit Light

I Aarhus CrossFit går vi ind for at ALLE skal kunne være med til CrossFit. Vores normale workouts bygger på intensitet og effektiv træning. Som et suppliment til dette, har vi oprettet holdet “CrossFit Light”.
CrossFit Light er for dig, der ønsker at prøve kræfter med CrossFit i en blidere version. Du får alt det gode, funktionelle og varierende fra CrossFit, og bliver en del af et åbent og uformelt træningsmiljø. På CrossFit Light træner vi på et mindre hold, med maks. 15 deltagere, så instruktøren dermed har mere tid til at komme rundt til alle. Vi har fokus på de knapt så krævende, og teknisk lettere øvelser. Samtidig kan disse skaleres ned, så de passer til netop dit niveau. Lyder dette som noget for dig, kan du herunder læse mere om vores CrossFit Light hold.


CrossFit Light

Beginners Class

Et af vores bedste og mest populære hold for nye, er helt klart Beginners Class! Dette er et fire ugers forløb, med to træninger om ugen. Det er netop designet til at introducere dig yderligere til de grundlæggende bevægelser og øvelser i CrossFit, samt grundlaget for at leve et mere sundt og aktivt liv.
Vi lægger stor vægt på en personlig tilgang i dette forløb! Derfor vil det være den samme instruktør der følger dig hele vejen, samt de samme mennesker du træner med hver gang. På denne måde vil du også hurtigt få flere bekendtskaber i CrossFit verdenen, og måske en fast træningsmakker eller to.
Vi kører normalt ét Beginners Class forløb om måneden, og der er rift om pladserne! Ønsker du at læse mere, kan du gå ind på linket herunder, for at få mere information om Beginners Class og hvad du kan få ud af dette.


Beginners Class

Basic

Vores Basic hold har fokus på de mere grundlæggende teknikker i CrossFit og egner sig derfor rigtig godt for dig som har været på Gratis Intro, og vil have basis øvelserne på plads inden du kaster dig ud i almindelige hold. På alle Basic hold vil der være en Basic-WOD (workout of the day), som alle kan være med på, men som bestemt ikke behøver at mangle hverken intensitet eller udfordring. Her får man det tilbage, man selv investerer.
Basic holdene er opbygget i fire forskellige moduler, A, B, C og D. Vi anbefaler at man møder op på 1-4 moduler af basic timer. Du kan frit vælge imellem holdene, dvs. du behøver ikke tage dem i rækkefølgen nr. A-D. Herunder kan du læse mere om Basic holdene, og de forskellige moduler:


Basic